Bilete ieftine de la compania Wizz Air

Cand doresti sa faci o calatorie de placere, deci una pe care o poti planifica cu mult timp inainte, ai posibilitatea sa gasesti un bilet de avion la un pret cum nici n-ai gandit. Toate copaniile aeriene si mai ales cele low cost au diferite promotii in anumite perioade ale anului care coincid cu sarbatori nationale sau internationale: craciunul si anul nou, ziua indragostitilor, pastele, ziua recunostintei. Perioada verii si a concediilor este una aglomerata si pentru cursele aeriene in restul anului companiile incercand sa atraga clientii prin costul biletelor si servicii suplimentare.
Pentru inceputul anului 2010, din ianuarie si pana in martie, compania Wizz Air va propune cateva destinatii la preturi absolut tentante.
Daca doriti sa calatoriti in Italia , gasiti mai jos orasele de plecare si cele destinatie , perioada si pretul unui bilet.

BUCURESTI- MILANO 22 aprilie-29 aprilie-52 euro
VENETIA 22 ianuarie-01 februarie - 63 euro
ROMA 04 februarie-08 martie -52 euro

CLUJ - ROMA 22 decembrie-22 ianuarie - 33 euro

Daca doriti sa calatoriti in Spania iata lista cu destinatiile si pretul biletelor:

BUCURESTI - MADRID 13 februarie - 14 februarie -70 euro
VALENCIA 9 februarie - 13 februarie -75 euro
BARCELONA 19 martie - 23 martie -75 euro

CLUJ - MADRID 6 februarie -9 februarie -75 euro
Pentru alte destinatii si alte companii aeriene va invit pe situl www.vola.ro unde aveti posibilitatea sa faceti si rezervarile in cazul in care ati decis .