Sfantul Valentin de la Czech Airlines

Se apropie Sf.Valentin care desi nu este o sarbatoare romaneasca, noi romanii, mari amatori de petreceri, ne-am insusit-o. Sarbatoarea indragostitilor ne incalzeste inimile si pe comerciantii de orice fel ii face sa-si frece mainile de satisfactie. Cadourile oferite cu aceasta ocazie sunt dupa posibilitatile financiare si fanteziile fiecarui indragostit, toate insotite de fundite si ambalaje neaparat rosii.
Dintre cadourile cele mai dorite , calatoriile in strainatate in locuri cu semnificatie pentru aceasta zi, sunt in top. Paris sau Venetia precum si alte orase in care spiritul acestei sarbatori este mai prezent reprezinta destinatii pentru indragostiti. Companiile aeriene au propriul lor cadou pentru indragostiti constand in oferte generoase de bilete la preturi mici cu taxe incluse si uneori chiar pachete care includ si cazare.
Fiecare companie a gandit oferte tentante, eu am sa va prezint oferta celor de la Czech Airlines.

-bilet de avion Bucuresti-Madrid-Bucuresti:incepand de la 150 euro (cazare: de la 45 euro/camera dubla/noapte)

-bilet de avion Bucuresti-Londra-Bucuresti:incepand de la 183 euro (cazare: de la 50 euro/camera dubla/noapte)

-bilet de avion Bucuresti-Paris-Bucuresti:incepand de la 174 euro (cazare: de la 50 euro/camera dubla/noapte)

-bilet de avion Bucuresti-Barcelona-Bucuresti:incepand de la 190 euro (cazare: de la 45 euro/camera dubla/noapte)

Ce trebuie sa stiti in plus e ca daca va doriti un astfel de bilet toate taxele sunt incluse insa numarul e limitat, deci grabiti-va!
Biletele trebuiesc achizitionate pana pe 14 februarie 2010 si calatoaria finalizata pana cel tarziu 31 martie. La destinatie perioada de sedere minima este de o sambata seara sau minim trei zile, dupa cat de mult vreti sa va bucurati de prezenta persoanei iubite.
Pentru alte informatii si pentru rezervari puteti vizita si pagina vola.ro.

Happy Valentines Day!