Preturi de primavara la calatoriile cu avionul

Cuvantul cel mai rostit de oamenii din lumea intreaga este acum criza.Toata lumea ,guverne,organizatii si simpli cetateni sunt preocupati de gasirea de strategii anticriza.Noi,cetatenii de rand in asteptarea solutiilor salvatoare propuse de stat ne uitam cu atentie in portofel,facem calcule mai mult decat altadata,facem liste mai mici pentru a merge la cumparaturi si nu trecem pe ele decat numai ce-i musai.Urmarim reducerile si pentru cei care trebuie sa calatoreasca cu avionul ele sunt oricand binevenite.Va invit sa cititi despre promotiile companiilor aeriene pentru perioada ce urmeaza.

Compania Lufthansa a deschis o noua ruta Bucuresti-Milano pentru care puteti achizitiona bilet incepand cu data de 2 martie pretul acestuia incepand cu 114 euro cu toate taxele incluse.Perioada maxima de sedere este de 12 luni, iar emiterea biletelor trebuie sa se faca in 24 de ore de la rezervare. Biletele sunt nerambursabile, iar datele de calatorie pot fi modificate cu o penalizare de 65 euro/modificare.

Compania Austrian Airlines ofera pana pe 31.03.2009 calatorii pe ruta Baia Mare-Stokcholm la 173 euro.Atentie-pentru a beneficia de acest pret promotional perioada de sedere trebuie sa cuprinda o sambata noaptea perioada de sedere nefiind impusa.Trebuie sa rezervati biletul cu 7 zile inainte de plecare.

Peste Ocean puteti calatori cu Air France pe ruta Budapesta -New York pana pe 20.06.2009 data limita la care puteti face rezervarea,cu 430 euro.Sambata noaptea petrecuta la destinatie e conditie pentru acest pret promotional.