TAROM va anula un numar de 51 de curse (102 zboruri) interne si internationale in perioada summitului NATO

TAROM va anula un numar de 51 de curse (102 zboruri) interne si internationale in perioada summitului NATO ce se va desfasura la Bucuresti la inceputul lunii viitoare.
Totodata, operatorul aerian a anuntat ca alte 12 zboruri vor fi operate dupa un program modifit. „Pentru evenimentul NATO, compania Tarom a incercat sa isi orienteze operarea astfel incat sa limiteze pe cat posibil inconvenientele pentru pasageri. Astfel, am anulat 51 de curse si am modificat orarul de zbor pentru alte zboruri", a declarat Sorin Georgescu, directorul de marketing si vanzari al operatorului, citat de Mediafax. ticket avion

In plus, oficialul TAROM a recunoscut faptul ca exista riscul o parte din cursele ramase in circulatie sa nu poata ateriza pe aeroportul Otopeni, situatie in care avioanele vor fi redirectionate catre aeroporturi din tara, cat si spre cele din Sofia sau Instanbul.

Astfel, in data de 2 aprilie vor fi anulate o parte din cursele dus-intors de la Bucuresti spre Timisoara, Cluj, Viena, Munchen, Roma, Madrid, Istanbul, Paris, Iasi, Salonic, Sibiu si Atena. De asemenea, compania va anula o parte din sosirile in Bucuresti de la Timisoara, Iasi, Cluj. In zilele summit-ului, un numar de patru curse zilnice spre Timisoara, Iasi, Cluj si Viena vor opera cu un program modifit. Pe data de 3 aprilie, vor fi anulate o parte din cursele dus-intors spre Paris, Roma, Madrid, Istanbul, Timisoara, Cluj, Viena, Munchen, Salonic, Atena si Sibiu. De asemenea, vor fi anulate si o parte din zborurile cu plecare din Timisoara, Iasi, Cluj spre Bucuresti, iar alte patru curse dus-intors spre Timisoara, Iasi, Cluj si Viena vor avea program modificat.
Sursa: Gandul