Informatii despre Tripmarket.ro-Oferte de turism

Ce este Tripmarket.ro?
Tripmarket.ro este un portal de oferte din domeniul turismului. In acest site veti gasi oferte de cazare la hoteluri si pensiuni, excursii, sejururi, rent-a-car, regim hotelier, bilete de avion publicate in special de catre agentiile de turism, firmele specializate in inchirieri de masini etc.

Care este diferenta intre Tripmarket.ro si alte portaluri de turism?
In primul rand, am incercat sa realizam un sistem de publicare a ofertelor care sa implice un minim de efort din partea dvs. Astfel, timpul pe care dvs. trebuie sa-l acordati se rezuma la simpla trimitere a unui email cu ofertele dvs. la adresa tripmarket [at] yahoo.com. In acest mod, nu pierdeti timp cu activitati precum: instruirea personalului pentru a utiliza o interfata specializata de publicare a ofertelor, transformarea ofertelor din formatul utilizat de catre majoritatea agentiilor de turism (de obicei fisiere Word) in formatul specializat dintr-un portal de turism etc.
Un alt avantaj important al Tripmarket.ro este sistemul de afisare echitabila a ofertelor. Prin implementarea unui sistem de afisare aleatorie a ofetelor in cadrul fiecarei categorii, se schimba periodic ordinea de afisare a acestora. Astfel, dvs. nu va trebui sa trimiteti periodic aceeasi oferta pentru ca aceasta sa apara la inceputul listei de rezultate din fiecare categorie.
Pentru a va publica ofertele de turism umati acest link Oferte de turism